tisdag 30 mars 2010

Stockholm city scrap, del I

Sådärja... Då skall jag äntligen försöka få ner några rader om helgens scrapevent!

Som vanligt så var det två dagar galet fyllda av inspiration! Dock märkte jag ganska snabbt att min kropp inte riktigt var i form för samma arbetstempo som tidigare träffar jag varit på - sammanlagt har jag bara fått ihop en enda LO (vilket förvisso var helt enligt planerna) och bara 6 färdiga kort! Och då är dessa kort inte ens några särskilt avancerade kort, så inte ens det kan jag skylla på... Tiden liksom bara rann i väg, och jag hann helt enkelt inte med mer! Jag använde inte heller min Ultimate Pro riktigt så mycket som jag hade föreställt mig att jag skulle komma att göra - endast till ett enda av korten använde jag den, men jag måste säga att jag verkligen är nöjd med den so far! Den kommer nog att bjuda på många roliga stunder framöver!

Men... För att få någon ordning på det hela så tror jag vi börjar från början....

Cissi och jag kom alltså dit strax innan tio på lördagen, och till min stora glädje slapp vi mötas av överlägsna attityder, á la "Är det där allt material du har", den här gången (jag såg inte denna kvinna på träffen under hela helgen, tack och lov). Direkt när vi intagit våra platser, stormade vi butiken - tillsammans med typ alla andra på träffen... Götapetter så trångt det var! Dock fick jag tag i alla planerade inköp på direkten, vilket i sig var värt köandet! Mina första inköp blev en hörnstans (underbar! Me love it redan!), en skärmaskin (Tonics - me love it even more än hörnstansen! Vilken underbar mackapär! Varför har jag inte köpt en sådan tidigare?!), embossingpennor, crackle paint (vilket jag aldrig tidigare använt, men Kerstin övertygade mig om denna underbara uppfinning så jag kunde inte låta bli), embossingpulver, alfabet och några bandrullar. Dock blev ett butiksbesök snabbt två, som blev tre, som blev... Ja.... Du fattar.... Sammantaget så shoppade jag lite mer.... Dock shoppade jag inte lika många prylar som jag brukar shoppa, även om jag nog handlade för lika mycket som jag brukar...

Efter den första shoppingrundan var det bara att hugga tag i själva skapandet, och efter några timmar hade jag lyckats tillverka två påskkort som jag faktiskt blev rätt nöjd med:
Det ser kanske inte så mycket ut för världen, men med tanke på hur få kort jag gjort i mina da'r, så är jag ändå rätt nöjd...

Från början var det tänkt att "Glad Påsk" skulle vara embossat med hjälp av embossingpennan, men det var något vajjsing med embossingpulvret så jag fick hitta på en nödlösning.


Mitt andra kort blev ganska likt det första, men ändå inte...:

Älska Pearl maker!
Det blev väl helt okej... Nu när jag ser det på bild tycker jag dock att det ser mycket tristare ut än vad det kändes som, när det precis var klart.... Nå väl... Det får duga.

Vet du... Tyvärr känner jag just nu att jag har alldeles för ont i tyggen för att fortsätta blogga... Jag måste ta en paus, innan jag kan fortsätta... Jag får helt sonika återkomma med ytterligare ett inlägg, senare!

Tjing, så länge!

2 kommentarer:

  1. Tack själv för en inspirerande och rolig helg samt trevligt sällskap! :) Jag tycker att du gör så himla snygga insidor på dina kort, själv känner jag att jag bara satsar på framsidorna. Kan ju förklara varför det tar lite längre tid för dig. :) Det är ju kvalitet som räknas, inte kvantitet!

    SvaraRadera
  2. Oh va fint, säskilt det översta gillade jag, vad färglägger du med? En sån skärmaskin kanskedet är man ska ha. Jag blir tokig på alla dåliga skärare snart...

    Jag vill också åka på träff!!!
    KRAM!

    SvaraRadera