fredag 26 mars 2010

I morgon smäller det!

Ohh... I morgon är det dags för vårens stora mara - Stockholm City Scrap! Det ska bli så himla kul! Jag har mailat Sofia om ett par saker som jag önskar särskilt att hon tar med från butiken (en grym skärmaskin, embossingpennor och en hörnstans), men naturligtvis lär jag shoppa en del annat också... Det jag också verkligen ser fram mot under helgen, är kursen för Yoli på söndagen. Hon skriver följande om den, i City Scrap-bloggen:

"[...] i hopp om att jag ska kunna bidra med ännu mer inspiration denna gången så tänkte jag hålla en liten kurs i hur man scrappar alá Yoli-style. För er som kanske undrar vad det innebär så kan man väl säga att det är en blandning mellan busigt, romantiskt och vintage. Japp, helt enkelt att man dekorerar rikligt och med mycket 3d-effekt.

För är det en fråga jag får ofta så är det just - hur kan du dekorera med så mycket saker och ändå få en helhet och balans i dina alster. Nyckeln till just det är enklare än vad många tror och ofta är knepen ganska små för att lära sig att hitta balans och få väl dekorerat utan att det blir stökigt. Jag ska försöka lära er alla knep och trix jag bara kan..."


Spännande!

Jag har tyvärr inte hunnit "träna" något på min Ultimate Pro då jag är så nedrans trött om kvällarna efter jobbet, men jag ska packa ordentligt i kväll och jag ska ta med mig min lap top till träffen så att jag kan kolla in DVDn som jag hoppas är fullspäckad av inspiration! Jag snubblade dock över en kortvariant alldeles nyss, som jag inte sett förut, som jag absolut kommer att testa i morgon: skjortkort! Hur läckra som helst! Mer om hur dessa kan se ut, hittar du här.

Avslutningsvis ett par bilder från höstens träff, som jag inte visat upp tidigare:

En koncentrerad Cissi scrappar för fullt!
Det blir rätt lätt rätt trångt där man sitter...
Ett av korten som tävlade i ena dagens bingotävling - en variant jag blir sugen på att testa! Tyvärr vet jag inte vem det är som gjort kortet.
Det här är en av mina absoluta favoritvarianter vad gäller kort - jag skall absolut försöka ge mig på att göra åtminstone ett sådant i morgon! Det är "Kurrebo" som gjort detta underbara kort!

Nä... Nu skall jag nog ta och börja packa!

5 kommentarer:

 1. Vad är det för skärmaskin, jag har ju inte hittat nån jag gillar än :-( Det låter i alla fall underbart med träff, hoppas du får det superkul.
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Jag packar för fullt idag, det ska bli så kul! :)

  SvaraRadera
 3. Veronica: jag tror att Sofia sa att det var en Tonic. :)

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du redan hunnit blogga från träffen, jag ska försöka få upp lite bilder idag eller imorgon. Det blev mycket nytt för dig på träffen då, med maskinen och allt! ;)

  Kram Helén

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Jag hittade hit iallafall = D
  Härlig blogg du har!.... och vad gullig du är som visar upp mitt kort *kramar om*. Tack för det.
  Det var kul att träffa dig igen. Men, oh boy, vilken överraskning du visade upp! Får säga grattis än en gång. Det var en fiiin mage du hade.
  Och grattis även till din nya leksak! Hoppas att du få riktigt roligt med den!

  KRAM! Sophia

  SvaraRadera