lördag 20 mars 2010

Ultimate pro

För ganska länge sedan fick jag upp ögonen för verktyget Ultimate Pro (UP), jag såg en film på Youtube bland annat, och blev väl lite halvsugen på att investera i en, men kände att det kanske bara skulle vara ett sådant där vansinnigt onödigt köp.


Så här ser den ut!


När jag sedan var "hemmahemma" för två veckor sedan, gick mamma och jag in Kalmars Panduro Hobby-affär (vilken för övrigt var den absolut minsta hobbyaffär jag någonsin skådat - den borde inte ens få kalla sig affär - så litet var utbudet!), och där såg jag en UP för första gången live. Jag var på vippen att köpa den, men ångrade mig i sista sekund och tänkte - återigen - att det kanske bara vore en dum investering... Att kvinnan i affären inte verkade ha en aning om vad UP ens är för ett slags verktyg, gjorde ju inte att jag blev direkt övertygad om den heller...

Men! Nu har jag inte kunnat släppa mojängen ur huvudet! Jag ser alla möjliga olika möjligheter den kan erbjuda och jag känner att "Fan! Jag borde ha köpt den!" - nu vet jag nämligen inte var jag skall få tar i någon! Jag ska ju på mässa nästa helg, och jag har mailat Sofia som håller i mässan, om hon har sådana i sin butik och om hon i så fall kan ta med sig en till mig så att jag kan köpa den där, men om hon inte har det då?! Jag vill ju ha en sådan till nästa helg! Att bara gå in i närmsta Panduro Hobby-affär här i Stockholm verkar inte vara något alternativ, för enligt utbudet på Panduros hemsida, så har de inte ens den... Jag, som tappar typ all inspiration vad gäll scrapbooking, inbillar mig att jag kanske helt enkelt behöver en paus från själva scrappandet och istället satsa på lite korttillverkning, och då vore den ju helt perfekt! Jag menar, kolla själv in dessa videos:

Åhhh.... Vill ha...!

2 kommentarer: