fredag 30 oktober 2009

Rapport från maran, del II

Jag såg alldeles nyss att den sista detaljbilden i går, inte alls var någon detaljbild på den färdiga layouten... Jag lade nämligen till ytterligare två små detaljer innan jag kände mig helt hundra klar med den, nämligen följande...:


Pärlfloss och en liten charmOch här kommer en bild på layout numero två som scrappades under maran:


Det fick bli en ganska enkel layout, men jag tycker inte att den blev himla tråkig ändå, tack vare de crackle paintade bokstäverna och variationen mellan typsnitten. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: jag älskar att scrappa stora foton!Det kommer att komma mera!

5 kommentarer:

 1. Vacker verkligen! Det gjorde mycket med tilläggen! Och vilken härlig bild på vargen! Jag tycker inte heller att gör något att den blev enkel så sätt!

  SvaraRadera
 2. Vilken otroligt söt varg! :) Vi får ta en scrapdag tillsammans snart, du har säkert en massa att lära mig. Det går så där med min första "hemmagjorda" LO - jag saknar en bokstav och det alfabetet är slut på Panduro här i Eskilstuna så jag vet inte riktigt hur jag ska avsluta den... ;) Tack för den snälla kommentaren om häxan, hur går det för dig med virkandet då?

  SvaraRadera
 3. Underbart!
  De där charmsen är ju helt fantastiska, var har du köpt dom? Jag funderar på att köpa fimolera i metallfärg och göra lite egna dekorationer. Jag provade lite i torsdags tyvärr hade jag bara fula fäger hemma men annars blev det faktiskt riktigt bra, jag stäplade med textstämplar och små symboler.
  Kram igen/Veronica

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag är ute och trillar runt på bloggar för att hitta lite mer inspiration. Har bakat och stämplat vilket jag tycker var jätteroligt men försöker hitta olika sätt att använda dem på.

  Den är bar aför söt den där silvriga grejen med HOPE på. Helt enkelt passande och underbar.

  Lisbet

  SvaraRadera
 5. hej hej...
  så kul att du kikade in på Scrapptorget!! Dina LO:er minns jag från Handarbetas träff... Det är ju jag som är den glada koreanen i Handarbeta-teamet!! :P hihi

  Ja så läckra dom är alstrena!!
  Känns längesedan nu, men du kommer väl på träffen nu i mars?? *hoppas*

  Kraaaaaaaaam
  //Yoli

  SvaraRadera