söndag 25 oktober 2009

För jag har varit på scrapträff...

Jag är verkligen helt slut! I två dagar har jag och Cissi hållt till på Östermalm, där vi har deltagit i Stockholm City Scrap, och som man har inspirerats! Cissi har varit sjukt flitig och scrappat 400% mer än vad hon någonsin gjort tidigare och jag har för första gången i mitt liv fått till ett kort som jag känner att jag faktiskt är tillräckligt nöjd med, för att posta. Inte illa!

Men det är allt en lite konstig värld, scrapvärlden... Snacka om scrapitalism på högsta nivå, och det är som om människorna mäter sin status i flest antal prylar. Sådant gör mig lite illamående, och jag får liksom nästan avsmak för hela grejen. Det första jag fick höra, när vi kom på plats i går, var det kvinnan som satt bakom mig utbrast när jag kom kånkandes med mina grejer: "Är det allt du har?!". Att hon dessutom sade det med en lätt nedlåtande ton, gjorde inte saken bättre... Jag log mot henne och svarade: "Nej, jag har två papperskassar också...", varpå hon svarade (medan hon vände sig åter sin plats): "Gudskönt att sitta vid någon som inte har så mycket grejer!". Även detta sade hon med en hyffsat nedlåtande ton och då hade jag bra lust att svara något riktigt spydigt tillbaka... Men, det gjorde jag inte...

Missförstå mig rätt! Jag kan absolut förstå att man faktiskt kan ha definitiv användning av många av de verktyg som finns på marknaden, och att få vältra sig i dekorationer och papper är ju som en dröm! Det är inte det! Det är när det känns som om antalet prylar har blivit en slags statusbarometer för hur "värdig" man är denna hobby, som det känns unket. Och det var alltså tyvärr detta jag såg skymtar av i helgen.

Men bortsett från den socialt inkompetenta människans kommentarer, så har helgen varit en riktig fullträff! Handarbeta Scrapbooking hade fixat en suveränt trevlig mara, och att jag i dag fick bingo x2 blev liksom pricket över i:et!

Sammanlagt har jag tillverkat fyra LO och ett kort, och för en gångs skull är jag hyffsat nöjd med alla mina alster! Tjoho! Jag har även fotat som en tok, så bilder kommer - det lovar jag! Nu är jag dock så trött att jag nästan ser i kors, så bilderna får bli i veckan som kommer... God natt!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag har ingen aning om varför uppdateringarna inte visas på min lista men ibland kan blogger vara lite extra segt. Det är faktiskt flera som har frågat :-(

  Det där med flest grejer vinner är verkligen helt sjuk. Jag tycker att jag köper mycket men när man ser blider på andras scraprum, herre gud vad grejer dom har!

  Det låter superkul med scrapträff och jag längtar efter att se dina alster. Själv har jag kämpat med en LO i två dar nu och jag får verkligen inte till det... grrrr jag blir på så dåligt humör när det är så.

  Kram/V

  SvaraRadera
 2. Men vilken konstig attityd alltså! Jag har visserligen en del saker men samtidigt så tycker jag nästan att är tvärt om.
  Att man istället tycker att det är pinsamt när man kommer dragande med massor med saker.
  Och jag skulle velat spy över henne med om jag vore du!

  Men i övrigt låter det som att ni hade en himla rolig träff! :D

  SvaraRadera
 3. Ja, vilken toppenhelg det var! :) Så himla kul och kreativt. Det måste vi göra om, kanske läge att anmäla sig till nästa träff redan nu? :)
  /Cissi

  SvaraRadera