söndag 11 oktober 2009

Har jag någon tur, tror du....?

I dag stänger båda bloggodisutlottningarna, så just nu håller jag mina tummar, för min egen vinnings skull, så de blånar!

Jag hämtade ut mitt paket från Inkywings i går, vilket innehöll en massa fina papper! Bland annat ett sådant här ark, från BoBunny (min favorittillverkare vad gäller papper!):

Pappret är så himla, himla fint att jag är livrädd att använda det - tänk om det blir skitfult?!

Förra helgen var jag och sambon på Ikea och till min pysselhörna inhandlades bland annat en Goliat-hurts och en Fira-minibyrå. Minibyrån var skitsvår att sätta ihop så att det blev rakt och snyggt, men jag lever efter devisen att "lite sneda vinklar är bara charmigt"; Goliat gick desto bättre att bygga samman, tack och lov. I går passade jag även på att äntligen städa i min mappvagn (som tyvärr verkar ha utgått ur Ikeas sortiment - Emrik är verkligen oslagbar!) och jag organiserade nu mina papper efter tillverkare; tidigare har jag haft mina papper ordnade efter färg, men jag har fått för mig att det nu kommer att bli enklare att matcha papprena. Vi får väl se om jag får rätt!

Alltid när jag gör beställningar på nätet så känner jag "Wow - så mycket jag har köpt!" och alltid när jag sitter hemma och väl öppnar paketet blir jag lika snopen och tänker: "Va... Var det inte mer än så här?!". Så var det i går också! Jag hade en föreställning om att paketet skulle vara hur innehållsrikt som helst, men när jag väl öppnade det så stod jag nästan och gapade... Ytterligare bevis för att man är den scrapitalist man är, kanske...

Jag pysslade lite mer på min altrade lilla grej i går, så nu är den snart klar (bild kommer). Dock blir den inte alls så fin som jag hade en föreställning av i huvudet att den skulle bli, men den får duga. Nu har jag ju min Fira-minibyrå att altra vid tillfälle också, så vi får väl hoppas att träning ger färdighet.

I dag skall jag nog försöka ge mig på att göra någon typ av skissbok, hur nu det skall gå till. Jag måste ha en bok med skisser i, så att det blir lättare att få inspiration när jag väl står där och ska skapa. Jag får la surfa runt efter idéer!

Ha en härlig söndag!

2 kommentarer:

 1. Vilket ljuvligt papper, jag vill också ha!!!!

  Precis så som du skriver är det när jag öppnar mina paket också det är nog därför jag egentligen tycker bättre om att handla i butik.

  Jag har inte mina papper sorterade alls, det är lite jobbigt men jag har inget att sortera i än och inga pengar att köpa nåt för heller. Jag köpte två firam för ett ta sedan och jag höll på att dö när jag såg all montering. Jag lyckades dessutom spika några spikar snett så att de kom ut genom framsidan :-(

  Jag ser fram emot att se din altrade sak och nu ska du inte vara så hård mot dig själv, den är säkert superfin.

  Lycka till med bloggodiset och använd det där pappret nu, du kan ju faktiskt alltid köpa ett till om du skulle klanta dig. eller så kan du göra som jag, klistra över en massa blommor över misstagen, hihi
  Kram/Veronica

  SvaraRadera
 2. Det är himla synd att Emrik inte finns längre, för han är KLOCKREN! Om jag var du skulle jag hålla ögonen öppna efter en sådan, för det har aldrig varit lättare att sortera papper!

  Ja, handla i butik är ju oslagbart! Jag har så jävla svårt att få tid till det bara! Då måste jag in till stan och det är knappt jag hinner det innan affärerna stänger. :( På träffen hoppas jag att jag har några kronor att shoppa för, dock. ;)

  SvaraRadera