söndag 1 november 2009

Rapport från maran, del III

En hel vecka har gått sedan maran.... Jag hänger inte med! Den tredje layouten jag gjorde, ser ut så här:


Dekorationer: tyll, pearl maker, inkido minirosor, gröna blad, foam thickers, pärlfloss, en charm och en labelgrej, vaddenuheter...
Detaljbild


Den här layouten blev jag riktigt nöjd med, faktiskt! Så nöjd att jag vågade lämna in den som ett bidrag till en av tävlingarna där instruktionerna var att scrappa endast i grönt, svart och rosa - jag tycker att jag lyckades hålla mig ganska bra till reglerna! Jag måste passa på att skryta lite också... När jag hade lämnat in mitt bidrag och vi alla gick runt och tittade på varandras bidrag så hörde jag faktiskt hur några - som jag inte kände! - pratade gott om min layout (de tyckte att den var stilren och snygg!) - det värmde vill jag lova!

7 kommentarer:

 1. Jag tycker också att den är stilren och snygg:-) Men det kanske interäknas eftersom jag känner dig, hihi Underbart sätt att använda tyll på det måste jag också prova. Och så vill jag ha pearlmaker NU!!!!

  Jag vet verkligen inte varfördin blogg inte uppdateras på min lista. Jag ar provat att ta bort den och sedan lägga till igen men det blir ingen skillnad...???? Jag har i alla fall lärt mig att kika in här ändå men det är ju väldigt tråkigt.
  Kram/Veronica

  SvaraRadera
 2. hej hej tjejjen...
  Åhh vad skoj att du hade roligt på träffen!! Det hade jag med ska du vet!! :D thihiii

  Vilka snygga alster du fick ihop!! Minns denna speciellt som var till färgtävlinge va!! :D hihi

  Kraaaaaam å hoppas att vi ses nästa gång också!!

  SvaraRadera
 3. Ja jag kan bara hålla med dig de övriga tjejerna! Jag tycker det var en häftig LO med. Tyllet gjorde jättemycket och charmsen var pricken över i:et!

  SvaraRadera
 4. så fiiin duktig du är! puss

  SvaraRadera
 5. Sååå himla fin!

  SvaraRadera
 6. Tack alla, så söta ni är! :D

  SvaraRadera
 7. fantastiskt cool användning av tyll!!!!

  SvaraRadera