måndag 29 november 2010

Skulle det smaka...

...med lite gräddtårta?







Den här tårtan gjorde jag för ett par veckor sedan, till en kompis som fyllt 30! Tyvärr kunde jag aldrig komma iväg på kalaset då jag låg magsjuk, men vi träffades i fredags - en vecka efter det tänkta kalaset - så då fick hon den till slut! Jag blev faktiskt väldigt nöjd med den - särskilt med tanke på att det är första gången ever som jag gör något liknande!

December daily del II - typ

Nej... Jag har ju, som förmodat, inte kommit igång med mit December daily-album än... Jag har dock kikat lite mer på Ali Edwards hemsida och jag insåg att det album jag spanat ut i mina gömmor, nog inte är det helt bästa för uppgiften... Så nu sitter jag och spanar runt efter vad jag måste köpa för att komma igång och så hittade jag det här albumet som jag tror kan fungera riktigt bra! Men jag kommer inte åt att köpa det förrän på fredag, så jag antar att jag måste fuska med de första dagarna och lägga in dem i efterhand... Och så får jag nog börja med första december och inte första advent - det blir för mycket att ta igen annars.

Men alltså... Det är ju så svårt att med en femmånaders hitta tiden till att pyssla! Jag fattar inte hur andra småbarnsföräldrar gör?! Det känns liksom lite taskigt att låta Tifa sitta i barnstolen hela dagen, för att jag skall ha roligt... Hur gör dessa småbarnsföräldrar?!


Candy hos Scrappia!



Tävlingen hittar du här!

fredag 26 november 2010

Bloggcandy hos Petraso

Jag vill ju vinna - jag älskar Inkidos grejer!

Håll en tumme för mig, snälla!

Stockholm city scrap - bilder!

Så kommer här då äntligen några bilder från Stockholm City Scrap, som ägde rum sista helgen i oktober. Jag fick inte så himla mycket gjort under träffen - av förklarliga skäl - men jag hann ändå bli helt klar med tre layouter och jag hann med att börja på en fjärde! Så, here we go:



Ljuset blev lite tokigt på den här bilden, men det syns ju på ett ungefär hur den blev i alla fall. Jag älskar verkligen den lilla klockan nere till höger!

torsdag 25 november 2010

December daily

Jag satt och kollade runt lite i olika scrapbloggar jag gillar, och en scrappare som är himla duktig och kreativ är Veronica! Jag känner Veronica lite genom hennes sambo som är en gammal kompis till mig sedan en herrans massa år och jag minns att det inte var länge sedan alls som Veronica ojade sig över hur lite material hon hade, och över hur lite hon kunde angående det här med scrapbooking... Ja, det kan man då verkligen inte säga om henne nu, i alla fall, för hon är verkligen apduktig och jag får prestationsångest bara av att titta i bloggen (än mer av att försöka lifta något hon gjort...)!

Nyligen presenterade hon dock en idé som jag verkligen föll för, nämligen December daily! Poängen med detta projekt är att scrappa ett foto om dagen, från första december (eller första advent, om man så vill) fram till julafton och det här albumet skulle jag verkligen vilja göra till Tifa! Det blir ju hennes första jul, så det hade varit roligt med ett specifikt album, bara för det!

Men så känner jag mig själv... Prestationsångesten kommer redan innan jag ens hunnit börja... Blä! Det känns liksom som om det bara är lättare att skita i det. Men det vill jag ju inte. Jag behöver pepp! Men så har jag målat in mig i ett hörn och jag har börjat inse att eftersom jag är så fruktansvärt dålig på att blogga i den här bloggen nu för tiden, har jag förmodligen tappat de få läsare som jag hade... Så vem ska peppa, liksom? Det är ju inte direkt så att jag fullföljde Projekt 365...

Blä. Liksom.

Men jag har i alla fall sett ut ett litet album (6x6) att ha som grund...

onsdag 24 november 2010

*fundering*

Är det någon som vet hur man importerar inlägg från en blogg till en annan?

måndag 22 november 2010

Gha!

Ja! Jag vet! Jag är dålig på att uppdatera. Så, då har vi konstaterat det. Igen.

onsdag 3 november 2010

Candy hos Maiden

En massa fint kan man vinna hos Maiden! Håll tummen för mig!




Anmäld!

Nu är så Cissi och jag anmälda till vårens scrapträff inne i city - vi måste ju hålla traditionen vid liv, liksom!

Bilderna från träffen kommer... De är bara inte framkallade än och det kan inte jag så karln min måste göra det. Men den som väntar på något gott....

måndag 1 november 2010

En underbar helg!

Jahopp... Då var Stockholm City Scrap över för den här gången då... *suck* Dessa helger går för snabbt! Cissi har varit produktiv som få och Tifa har charmat alla! Själv har jag hunnit med 3,5 LO, vilket är ungefär 100% mer än vad jag hade räknat med att hinna... Hihi! Bilder kommer förhoppningsvis ikväll, och till dess bjuder jag på två filmer som ni som även följer min andra blogg förmodligen redan har sett, men de är så jäkla mysiga, så jag måste visa dem här också...!