torsdag 25 november 2010

December daily

Jag satt och kollade runt lite i olika scrapbloggar jag gillar, och en scrappare som är himla duktig och kreativ är Veronica! Jag känner Veronica lite genom hennes sambo som är en gammal kompis till mig sedan en herrans massa år och jag minns att det inte var länge sedan alls som Veronica ojade sig över hur lite material hon hade, och över hur lite hon kunde angående det här med scrapbooking... Ja, det kan man då verkligen inte säga om henne nu, i alla fall, för hon är verkligen apduktig och jag får prestationsångest bara av att titta i bloggen (än mer av att försöka lifta något hon gjort...)!

Nyligen presenterade hon dock en idé som jag verkligen föll för, nämligen December daily! Poängen med detta projekt är att scrappa ett foto om dagen, från första december (eller första advent, om man så vill) fram till julafton och det här albumet skulle jag verkligen vilja göra till Tifa! Det blir ju hennes första jul, så det hade varit roligt med ett specifikt album, bara för det!

Men så känner jag mig själv... Prestationsångesten kommer redan innan jag ens hunnit börja... Blä! Det känns liksom som om det bara är lättare att skita i det. Men det vill jag ju inte. Jag behöver pepp! Men så har jag målat in mig i ett hörn och jag har börjat inse att eftersom jag är så fruktansvärt dålig på att blogga i den här bloggen nu för tiden, har jag förmodligen tappat de få läsare som jag hade... Så vem ska peppa, liksom? Det är ju inte direkt så att jag fullföljde Projekt 365...

Blä. Liksom.

Men jag har i alla fall sett ut ett litet album (6x6) att ha som grund...

3 kommentarer:

 1. Åh va du är gullig, och du, jag har inte råd med alla grejer....oj då! måste man verkligen köpa mat? :-D

  Jag vet hur det är med prestationsångest men försök att bara skita i det för det är verkligen ingen kul. Jag har hämtat min inspiration helt och hållet från Ali Edwards. Jag älskar att hon ofta använder olika storlekar i hennes album. Jag har egentligen bara skurit ut olika storlekar och former och sedan bara gjort hål för albumringarna.

  Kolla här:
  http://aliedwards.com/2008/10/december-daily-album-part-two.html

  http://aliedwards.com/2009/11/december-daily-foundation-pages-cover-days-1-12.html

  http://aliedwards.com/2009/11/december-daily-foundation-pages-days-13-25.html

  http://aliedwards.com/2010/10/december-daily-2010-interior-page-steps-video-walk-through-of-album.html

  Jag har ingen aning om hur jag sen ska göra med bilderna och texten men dettar jag för varje dag tänker jag. Jag använde dessutom papper och dekorationer från nästan bara två företag (basic grey och crate), då blir det ju enklare att matcha liksom.

  Släpp nu den där prestationsångesten så kör vi. Vi kan ju stötta varandra liksom :-)
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Hej Kajsa! Jag tycker inte att du ska känna någon ångest över ditt pysslande. Du ska bara pyssla med din hobby när du själv vill och känner för det, tycker jag. Varför förstöra hela det roliga med hobbyn genom att sätta måsten på dem? Scrapa bara när du själv har lust för det är då det blir som bäst! / Tina :)

  SvaraRadera