lördag 26 september 2009

Ingen vinnare?

Än så länge har jag inte kunnat se att Magdas ska ha dragit något vinnare i utlottningen av Pearl Centers så kanske, kanske att man vågar hålla hoppet uppe en liten stund till, då.... Något namnsmycke blev det i alla fall inte.

Nästa helg skall jag förhoppningsvis på pysselkväll under Handarbetas regi, och det skall bli riktigt kul! Jag har inte varit på någon träff sedan jag var på Handarbetas mara i april i år, och jag kan verkligen sakna att skapa tillsammans med andra. Handarbeta håller några pysselkvällar nu under hösten, men den stora grejen att se fram till är maran den 24-25 oktober. Tjoho! Den här gången kommer jag dessutom att få sällskap av Fröken Rufsetuss!

Jag har blivit sugen på att ge mig på att göra en egen pysselbok, á la Veronika. Det är en sjukt mycig bok, och jag skulle verkligen behöva en sådan att samla skisser i, så att det blir enkelt när pysselandan faller på. Men som vanligt vågar jag inte ge mig in i projektet, för jag är livrädd att det inte blir så bra som jag vill, på en gång... Det är just vad gäller sådana projekt som jag skulle behöva någon att skapa tillsammans med, så att jag kan få lite handledning live, så att säga. Kanske bokprojektet därför får vänta tills maran i slutet av oktober... Vi får se...

I eftermiddag skall jag på loppis och vem vet, jag kanske gör något riktigt pysselfynd?!

4 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  Som jag sa till AHe - tack för samtal igår!

  Gör er en fin dag på loppis med mera!
  T R E V L I G H E L G!

  SvaraRadera
 2. Jamen du, inget att tacka för! :) Dörren står alltid öppen, vettö!

  Trevlig helg till dig också, ju! :D

  SvaraRadera
 3. Klart du ska göra en bok. Det var verkligen inte svårt... Man kan ju alltid klistra över, det fick jag göra några gånger. Och sätta lite dekorationer över misstag :-) Jag tycker alltid mitt scrappande slutar med att jag försöker dölja misstag.

  Kram/Veronica

  SvaraRadera
 4. Huvvaligen.... Du är så modig! :) Vi får se om jag törs... ;)

  Kram!

  SvaraRadera