onsdag 25 maj 2011

Hur sugen blir man inte, då?!

Nu vill jag ju gå tårtkurser!

Fast lite pyssel är det väl...

...att baka födelsedagstårtor? För då kan man i alla fall säga att jag står i startgroparna till lite pyssel just nu, eftersom jag håller på att planera upp Tifas födelsedagstårtor! Jag har aldrig gjort tårtor av det slag jag nu planerar, så det ska bli kalasspännande!

Själva tårtorna skall bli en överraskning för dem som får äta av dem, men jag kan ju säga så mycket som så att jag är sjukt glad över att ha hittat sidan Tårtdecor!

tisdag 24 maj 2011

Just nu

Just nu längtar jag lite efter en regnig semester, faktiskt, så att Adam är ledig och kan hitta på bus med Tifa och jag kan sätta mig ner och pyssla. Sedan presenten blev klar har jag inte lyft ett finger vad gäller pappers-skapande och det känns, kan jag säga. Det kliar i fingrarna, men jag hinner verkligen inte. Inte ens inbjudningarna till Tifas ettårskalas blev hemmagjorda... Blä.

onsdag 11 maj 2011

Stilltje

Det har varit extremt lugnt på skaparfronten ett tag nu. Sedan jag blev klar med albumet så rann det liksom ur mig. Jag har ett par grejer till på G, men jag har inte orkat ta tag i dem. Men jag ska. Det som står överst på listan nu är dock inbjudningar till Tifas ettårskalas , vilka inte kommit iväg än... Jag vet dock inte om jag skall ge mig på att göra dem särskilt märkvärdiga för risken är att de får vänta ytterligare då... De får nog bli rätt enkla, helt enkelt.