söndag 19 december 2010

"A Compendium of Curiosities” av Tim Holtz

Jag önskar mig den här boken i julklapp/födelsedagspresent - är det någon som har den? Jag är rätt svag för Tim Holtz grejer (de är bara så förbannat dyra!), så det känns som om den vore klockren, liksom.

torsdag 16 december 2010

Det går framåt

Jodå, jag håller för fullt på med DD-albumet fortfarande, trots att jag inte har kunnat skriva ut några bilder än (bläckpatronerna har inte kommit hem än).

Annars? Jag håller på med Tifas julklappskalender också! I går var en mamma-kompis här halva dagen och då hon har en likadan så satt vi och fick faktiskt en hel del gjort på våra kalendrar! Jag är glad, dock, över att jag redan från början bestämde mig för att inte satsa på att ha den klar till i år... Det hade aldrig gått! Bilder kommer så småningom.


måndag 13 december 2010

Ha en riktigt mysig lucia!

Ja, det är precis vad Tifisen, aka Den Lilla Pepparkakan, önskar er alla!

lördag 11 december 2010

Äh va tusan...

Friskt vågat, hälften vunnet - jag måste ju ge även den här candyn en chans:



fredag 10 december 2010

Nähäpp

Självklart vann jag inte Petrasos bloggcandy. Jag ska nog fan sluta vara med och tävla i dylika tävlingar för jag vinner fan aldrig. *suck*

tisdag 7 december 2010

Jo-odå - igen!

Jag håller på och grejar med DD-albumet fortfarande. Det är bara det att bläcket i vår fotoskrivare har tagit slut, så jag kan inte skriva ut några bilder förrän vi fått hem de nya. Så jag är på G. Det trodde du inte va?!

onsdag 1 december 2010

Jo-odå!

Jag har faktiskt kommit igång med DD-albumet! Jag har dock inte kommit så långt att jag satt in några foton än, eller så långt att jag kan slå klackarna i taket... Men en liten bit är ju bättre än ingen bit alls. Så att säga.